СУФЛЁР

В отличие от театрального суфлёра, подсказывающего
артистам , виртуальный суфлёр рассказывает
об артистах .ДОБРО  ПОЖАЛОВАТЬ!!!                   WELCOME!!!

Музыкальный фрагмент после загрузки каждой титульной страницы.
There is a musical fragment after loading each main page.Статьи

Cilat janë më të mirë 2 Plugins SEO për WordPress Optimization?

 1. Çfarë bëjnë SEO Plugins të përmbushur?
 2. Cilat shtojca SEO i rekomandon FixRunner.com?
 3. All-In-One Pack SEO
 4. WordPress SEO nga Yoast

Edhe nëse je  e re në botën e faqeve  dhe SEO, ka gjasa që tashmë e dini se është e rëndësishme që renditja e faqes tuaj të jetë sa më e mundur në motorët e kërkimit

Edhe nëse je e re në botën e faqeve dhe SEO, ka gjasa që tashmë e dini se është e rëndësishme që renditja e faqes tuaj të jetë sa më e mundur në motorët e kërkimit. FixRunner.com rekomandon dy Plugins SEO për wordpress - është më e mira për të vendosur midis - WordPress SEO nga Yoast dhe All-In-One Pack SEO.

Çfarë bëjnë SEO Plugins të përmbushur?

Shtojcat e SEO mund të ndihmojnë që automatikisht të optimizoni faqen tuaj për të gjithë motorët e kërkimit, duke përfshirë Google.

Cilat shtojca SEO i rekomandon FixRunner.com?

Në përvojën tonë, dy shtojcat më të mira të SEO janë WordPress SEO nga Yoast dhe All-In-One Pack SEO . Ju vetëm duhet të zgjidhni një dhe ju nuk duhet të përpiqet të përdorin ato të dy në të njëjtën kohë! Ju mund të shkarkoni nga lidhjet e mësipërme.

Le të shohim disa nga tiparet e të dyjave:

All-In-One Pack SEO

 • Automatikisht krijon etiketa META
 • Automatikisht përmirëson dhe optimizon titujt e postimeve dhe faqeve tuaja për motorët e kërkimit
 • Mbështetje për Google Analytics
 • Mbështetje për SEO në Llojet e Postës së Personalizuar
 • Ngritja e SEO-it tuaj me mbështetje me Sitemap XML - Ju mund të paraqisni një sitemap të faqes tuaj në Google dhe Bing në mënyrë që të gjitha faqet tuaja të indeksohen
 • Integrimi SEO për WordPress e-Commerce / faqet e dyqaneve online
 • Shumë lehtë për të instaluar dhe përdorur për fillestar
 • Shumë opsione të personalizimit për avancimet e përdoruesve
 • Shumë në përputhje me shtojcat e tjera

Nëse faqja juaj është një vend e-Commerce, duhet të jeni të vetëdijshëm se All-In-One SEO Pack është i vetmi Plugin që ofron integrimin në SEO.

WordPress SEO nga Yoast

Është e madhe sepse ajo:

 • Ka një vrojtim snippimi që tregon se çfarë do të duket faqja ose postimi juaj në rezultatet e kërkimit
 • Analiza e faqes së Inkorporuar LinkDex për të kontrolluar që të keni të gjitha etiketat dhe përshkrimet që ju nevojiten
 • Ka mbështetje të avancuar për sitemaps XML që është efektive edhe për faqet shumë të mëdha
 • Ofron optimizim të RSS Feed
 • Është i shumëfishtë i përputhshëm nëse keni faqet e internetit ose bloget për të menaxhuar
 • Ka integrim social për Facebook dhe Google +
 • Së shpejti do të përkthehet në 24 gjuhë
 • Compatible me plugins të tjera

Çfarë bëjnë SEO Plugins të përmbushur?
Com?
Çfarë bëjnë SEO Plugins të përmbushur?
Com?

НовостиНовости

Забыл пароль?

samsung galaxy зависает?

Забыл пароль от вконтакте?