СУФЛЁР

В отличие от театрального суфлёра, подсказывающего
артистам , виртуальный суфлёр рассказывает
об артистах .ДОБРО  ПОЖАЛОВАТЬ!!!                   WELCOME!!!

Музыкальный фрагмент после загрузки каждой титульной страницы.
There is a musical fragment after loading each main page.Статьи

Кои се најдобрите 2 оптимизација додатоци за WordPress оптимизација?

 1. Што прават SEO Plugins постигне?
 2. Кои оптимизација за Plugins не FixRunner.com препорачуваме?
 3. Се-во-едно оптимизација пакет
 4. WordPress оптимизација од Yoast

Дури и ако сте  нови во светот на веб-страниците  и оптимизација, веројатно веќе знаете дека е важно да се направи вашиот сајт ранг, како и можно во пребарувачите

Дури и ако сте нови во светот на веб-страниците и оптимизација, веројатно веќе знаете дека е важно да се направи вашиот сајт ранг, како и можно во пребарувачите. FixRunner.com препорачува две оптимизација за Plugins за WordPress-и е најдобро да се одлучи помеѓу - WordPress оптимизација од Yoast и се-во-едно оптимизација за пакет.

Што прават SEO Plugins постигне?

Приклучоците за оптимизација можат да помогнат за автоматско оптимизирање на вашиот сајт за сите поголеми пребарувачи, вклучувајќи го и Google.

Кои оптимизација за Plugins не FixRunner.com препорачуваме?

Во нашето искуство, најдобрите два SEO приклучоци се WordPress оптимизација од Yoast и Се-во-едно оптимизација пакет . Вие само треба да изберете еден и не треба да се обидувате да ги користите и двете во исто време! Можете да преземете од врските погоре.

Ајде да погледнеме некои од карактеристиките на двете:

Се-во-едно оптимизација пакет

 • Автоматски создава мета тагови
 • Автоматски ги подобрува и ги оптимизира насловите на вашите пораки и страници за пребарувачите
 • Поддршка за Google Analytics
 • Поддршка за оптимизација за прилагодени типови на пораки
 • Зголемете ја вашата оптимизација со поддршка за XML Sitemap - Вие можете да поднесете мапа на вашата веб-страница на Google и Бинг, така што сите ваши страници се индексирани
 • SEO интеграција за WordPress е-трговија / онлајн продавница сајтови
 • Многу лесно да се инсталира и користи за почетници
 • Многу опции за прилагодување за напредокот на корисниците
 • Многу компатибилен со други приклучоци

Ако вашиот сајт е локација за е-трговија, треба да бидете свесни дека All-In-One SEO Pack е единствениот Приклучок кој нуди оптимизација за интеграција.

WordPress оптимизација од Yoast

Тоа е одлично затоа што:

 • Има преглед на snippet, кој покажува колку ќе изгледаат вашата страница или пост во резултатите од пребарувањето
 • Вклучена LinkDex Анализа на страната за да проверите дали ги имате сите ознаки и описи кои ви се потребни
 • Има напредна поддршка за XML Sitemaps, која е ефективна дури и за многу големи сајтови
 • Понуди RSS Feed оптимизација
 • Дали мулти-страница е компатибилна ако имате многу веб-сајтови или блогови за управување
 • Има социјална интеграција за Фејсбук и Гугл +
 • Наскоро ќе бидат преведени на 24 јазици
 • Компатибилен со други приклучоци

Што прават SEO Plugins постигне?
Com препорачуваме?
Што прават SEO Plugins постигне?
Com препорачуваме?

НовостиНовости

Забыл пароль?

samsung galaxy зависает?

Забыл пароль от вконтакте?